Transformation of Academia in Turkey

Date: 6th December 2017

Time: 1 pm - 7 pm

Place: Hausder Wissenschaft

Financial support: Bremen University Faculty of Education, Intercultural Education Unit and The Philipp Schwartz Initiative of the Alexander von Humboldt Foundation

Special thanks go to Yasemin Karakaşoğlu, Britta von Schaper, Nabila Badirou, and the staff of International Office - particularly Andreas Volk - for their sincere support during the organization process.

Click here for detailed informations.

Am 03.07.2019, um 18:00, findet im Haus der Wissenschaft ein  öffentlicher Vortrag mit Prof. Dr. Andrea Petö (Central European University, Budapest, Ungarn) mit dem Titel „Anti-Gender Mobilisation In European Academia: Why We All Need To Be Concerned?“ statt.

Am 21.06.2019 findet um 14:00 - 16:00 Uhr das Fachgespräch "More Than 'Just Good Teaching': Preparing All Teachers for Linguistically Diverse Classrooms in Ontario, Canada" mit Jeff Bale (University of Toronto) im Studierhaus Raum D1020 (Sommeranfang) statt.

Die Ausstellung "Mutige Frauen: Universitäre Frauen- und Geschlechterstudien in der Türkei"  wird im Frühjahr in Istanbul und im Sommer in Bremen gezeigt.